Buitenschoolse opvang

kinderopvang Mamasthee heeft in juni 2022 de deuren geopend aan de Utrechtselaan in Stadskanaal. We zijn gestart met ongeveer 30 kinderen waarbij de 24 uurs opstelling centraal staat. We bieden niet alleen een 24 uurs opstelling maar ook onderscheiden wij ons in het afnemen van flexibele uren in plaats van dagdelen, hanteren wij de grensprijs van de kinderopvangtoeslag, verzorgen we avondmaaltijden van de kinderen die tot na het avondeten blijven, kunnen de kinderen blijven overnachten en hebben we een haal-en brengservice van huis en (sport) verenigingen. Onze opvang is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere opvangcentra in regio Stadskanaal en kent inmiddels drie locaties. De 24/7 kinderopvang aan de Utrechtselaan in Stadskanaal, een BSO locatie in De Oleander in Stadskanaal en een BSO locatie in Wildervank. 

BSO De Sleutel
Bij ons op de buitenschoolse opvang De Sleutel creëren we een veilige en liefdevolle plek. Een plek waar de kinderen zichzelf kunnen zijn, waar ze nieuwe vriendschappen ontdekken, geheimen met elkaar delen maar ook een plek waar ze zichzelf kunnen ontdekken. 
Met het aanbieden van activiteiten of simpelweg buiten skeeleren/ tennissen ontdekken kinderen nieuwe competenties van zichzelf en stimuleren wij hun daar graag in. We zeggen vaak tegen de kinderen: van proberen kun je leren! Hierbij staat de groei van hun zelfvertrouwen centraal. 

Naast de activiteiten nemen we ook tijd voor rustmomenten en de persoonlijke aandacht. Een knuffel, een goed gesprek over onderwerpen waar kinderen op hun leeftijd tegenaan lopen, een compliment of een gek dansje met elkaar maakt de dag extra speciaal. 

De voor en buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4 tot 13 jaar die naar de basisschool gaan:
- Voor en buitenschoolse opvang
- In de schoolvakanties
- op studiedagen/ margedagen

Voor meer informatie mag u altijd bij ons naar binnen lopen of kunt u contact opnemen via: info@mamastheestadskanaal.nl