Buitenschoolse opvang

Leuk dat je de pagina over buitenschoolse opvang de Sleutel bezoekt. Hier vind je informatie over de BSO.

Bij buitenschoolse opvang de Sleutel kunt u rekenen op goede zorg voor uw kind in een veilige en liefdevolle omgeving. Het is een ontspannen plek waar kinderen samen met leeftijdsgenootjes genieten van hun vrije tijd. Hier delen ze geheimen met vrienden, ontdekken ze spelenderwijs de wereld en ontwikkelen ze een eigen mening. Bij BSO de Sleutel is ieder kind welkom en bieden we graag een plek waar elk kind zich prettig voelt. Persoonlijke aandacht en plezier beleven staan hierbij voorop. Want een knuffel, een lief woordje, samen muziek maken of met z’n allen buitenspelen, maakt dat geen dag hetzelfde is.

Natuurlijk letten we erop dat er tijd is voor een gezonde snack en dat kinderen genoeg te drinken krijgen. We zorgen er ook voor dat naast alle activiteiten er ook rustmomenten zijn op een dag. Dat is de basis in ons vak. Maar wat heeft een kind van ons nodig? Even rust of hulp bij de overstap naar een ander spel? Of zijn ze toe aan iets nieuws, willen ze op ontdekking? Wij laten ons graag verrassen. We zien het als onze taak om de kinderen te stimuleren, om met materiaal en bezigheden of een grotere activiteit, hen een boeiende dag te laten beleven. Want van spelen leren ze, en van ontdekken wat je vandaag kunt (en gisteren nog niet), groeit het zelfvertrouwen.

De BSO is er voor kinderen van 4 tot 13 jaar die naar de basisschool gaan:

  • voor en na schooltijd (vso en nso)
  • in de schoolvakanties
  • op studiedagen

Kom sfeer proeven en krijg de smaak te pakken! Uw kind aanmelden? Of voor meer informatie kunt u even bij Jolanda (leidster) binnenlopen, of contact opnemen via info@bsowildervank.nl.